MonkeyData 1.1

MonkeyData 1.1 vám umožní sledovať budúci vývoj vášho e-shopu, pohybovať sa v ešte prehľadnejšom prostredí a kontrolovať váš biznis prostredníctvom mobilnej aplikácie z vášho mobilu či tabletu!

Nová verzia MonkeyData priniesla so sebou novú vizualizáciu grafov, odhad výkonnosti e-shopu, mobilnú aplikáciu pre Android a iOS, prehľadnejšie porovnávanie období a mnohé ďalšie. Používateľovi umožňuje dokonalý prehľad nad svojim e-shopom.

Čo je nové?

  • odhad vývoja výkonnosti e-shopu,
  • novú vizualizáciu grafov,
  • prehľadnejšie porovnanie obdobie,
  • nové metriky,
  • mobilnej aplikácii na Android a iOS.

Predpovedanie budúcnosti a hľadanie zlomov

MonkeyData vám podľa minulého obdobia dokáže predpovedať budúci vývoj základných metrík vášho e-shopu, napr. obratu, počtu objednávok, celkových nákladov, počtu predaných kusov a pod. Získate tak možnosť ovplyvniť vývoj podľa aktuálnej potreby.

Ak chcete sledovať grafy z iného pohľadu (zistiť zlomový okamih alebo strmosť nárastu), môžete si ich prepnúť do kumulatívneho zobrazenia.

Ako vyzerá administrácia?

MonkeyData na vašom smatphone?

K dispozícii je tiež aplikácia pre mobilné telefóny a tablety, takže sa k svojim dátam a analýzam dostanete odkiaľkoľvek. Aplikácia je dizajnovo čistá, jednoduchá na ovládanie a bez rušivých prvkov.

Celkovo je prostredie MonkeyData prehľadnejšie vďaka novým vizuálom grafov a porovnanie jednotlivých období.

43+ mil.
EUR zarobili e-shopy bežiace na našej technológii za posledných 30 dní
31 000+
e-shopov bolo vygenerovaných cez náš systém
39 000+
zákazníkov sa registrovalo do nášho systému