Blog>Novinky a vylepšenia>Objavte Glami, vyhľadávač vo svete módy

Objavte Glami, vyhľadávač vo svete módy

Na internete dnes nájdete množstvo e-shopov predávajúcich tovary z oblasti módy a ich počet neustále narastá. Nájsť ten správny, ktorý v širších nárokoch vyhovuje práve Vám, môže byť preto náročné. Na zjednodušenie hľadania tak vznikol portál Glami - vyhľadávač módneho tovaru, ktorý spája e-shopy ponúkajúce tento druh sortimentu.


V základe predkladá možnosť vyhľadania tovaru podľa farby, veľkosti, materiálu naprieč rôznymi e-shopmi, prípadne unikátnu funkciu vyhľadávania podobných tovarov za pomoci fotky Vášho obľúbeného módneho kúsku. Glami skutočne zmení Váš pohľad na online nakupovanie módneho tovaru. Už čoskoro sa naň budete vedieť napojiť aj priamo zo svojho projektu v Atomeri. Najskôr si však tento portál bližšie predstavíme.

Čo je to Glami?

Na Glami ste už pravdepodobne narazili pri nákupe oblečenia, či doplnkov na internete. Jedná sa o vyhľadávač módneho tovaru, v ktorom nájdete tovary zo stoviek slovenských a zahraničných e-shopov na jednom mieste.

 

Návštevníci Glami si vyhľadajú želaný tovar a ak si vyberú práve ten Váš, jediným klikom budú presmerovaní do Vášho e-shopu. U Vás môžu svoj nákup dokončiť. Vďaka unikátnej funkcii vyhľadávania si môžu vyhľadať podobné tovary aj za pomoci fotky ich obľúbeného trička či iného módneho kúsku.

 

Glami pôsobí okrem Slovenska v ďalších 16 európskych štátoch a v Brazílii. Dosah tohto portálu je tak enormný.

Glami pixel Vám zabepečí vyššiu mieru opätovných nákupov a to z jednoduchého dôvodu. Pri ďalšej návšteve stránok Glami sa zákazníkom zobrazia Vaše tovary prednostne.

Je Glami pre Vás?

Na Glami môžete zobrazovať svoj tovar pokiaľ predávate oblečenie, obuv, módne doplnky, šperky, alebo hodinky. Ako prvá je potrebná registrácia a následne podobne ako pri Heureke, nahrať XML feed s Vašimi tovarmi.

Ak sa rozhodnete na Glami inzerovať, je potrebné počítať s tým, že inzercia je platená. V Glami sa platí spôsobom PPC (Paid Per Click), teda za preklik z Glami do Vášho e-shopu.

Čo je potrebné spĺňať

Ak si prajete zobrazovať svoje tovary na Glami, okrem vhodného sortimentu je tiež potrebné, aby bol každý farebný variant a jeho veľkosť jasne špecifikovaný a odosielaný ako samostatný tovar.

 

Toto sú základné podmienky pre zobrazovanie tovaru v Glami. Viac informácií sa dočítate v našom manuáli.

Glami pixel

Glami umožňuje nastaviť aj takzvaný Glami pixel. Ten zaznamenáva aktivitu zákazníkov na e-shope. Glami potom návštevníkom zobrazuje ako prvé tovary z obchodov, s ktorými majú zákazníci už skúsenosti, a teda daný obchod už navštívili, prípadne v ňom nakúpili.
Glami pixel Vám tak zabezpečí vyššiu mieru opätovných nákupov a to z jednoduchého dôvodu. Pri ďalšej návšteve stránok Glami sa takýmto zákazníkom zobrazia Vaše tovary prednostne. Produkty sa tiež vďaka pixlu zobrazia podľa ich preferovaných farieb, materiálu, a podobne.


Onedlho Vám predstavíme službu Glami aj priamo v Atomeri. Máte sa tak na čo tešiť.

Máte sami skúsenosti s nákupom cez Glami? Podeľte sa o ne s nami v komentároch :)

 

 

Ešte nemáte vlastný e-shop alebo web? Zaregistrujte sa u nás a testujete Atomer 30 dní zadarmo. Vlastný e-shop môžete mať už od 1,49 € mesačne. Ak nepotrebujete e-shop, môžete mať od nás web stránku úplne ZADARMO. Navždy :)

42.5+ mil.
EUR zarobili e-shopy bežiace na našej technológii za posledných 30 dní
31 000+
e-shopov bolo vygenerovaných cez náš systém
39 000+
zákazníkov sa registrovalo do nášho systému