Blog>Novinky a vylepšenia>Spestrite si Váš e-shop

Spestrite si Váš e-shop

V záplave zobrazených tovarov je niekedy ťažké rozoznať, ktoré tovary sú dostupné. O to viac, ak sú dodacie doby, napríklad 'skladom' alebo 'vypredané', na prvý pohľad totožné. K rozlíšeniu môže dopomôcť rôzne farebné prevedenie pre jednotlivé dodacie doby. Do modulu "Dodacia doba" preto prinášame nové nastavenie umožňujúce výber farby zo širokého farebného spektra. Okrem toho sme pridali funkciu, ktorou môžete k dostupnosti pridať dopňujúcu informáciu.

Popis dodacej doby

Vďaka tejto funkcii môžete pridať dodatočnú informáciu k akejkoľvek dodacej dobe. Ak máte napríklad vytvorenú dodaciu dobu "Skladom u dodávateľa", návštevníkovi Vašej stránky nemusí táto informácia postačovať. Pýta sa: "Aká je doba doručenia? Do 24 hodín? Tri dni? Päť dní?".

 

Návštevníci chcú a potrebujú vedieť v aký deň bude ich tovar doručený. Ak ku dodacej dobe "Skladom u dodávateľa" pridáte doplňujúcu informáciu napríklad: "Dostupné do 3-5 dní (o presnom termíne odoslania Vás budeme informovať).", návštevníkovi ihneď poskytnete širšie informácie.

 

Doplňujúca informácia sa zobrazí priamo po prejdení myšou ponad dostupnosť. Pre zobrazenie informácie na mobile alebo tablete kliknite prstom na dostupnosť. Doplňujúca informácia zmizne po pár sekundách sama, prípadne po kliknutí na iné miesto na stránke.

Farba dodacej doby

Cieľom je sprehľadniť návštevníkom e-shopu zobrazené tovary a umožniť im tak rýchlejšiu interakciu na stránke. Pre predstavu nám najlepšie poslúži vizuálne porovnanie pôvodného zobrazenia a nového zobrazenia s rozšírenými nastaveniami.

 

- PRED -

 

Tovary s rovnakou farbou dostupnosti

 

- PO -

 

Tovary s rôznou farbou dostupnosti

 


Pri výbere farby odporúčame dodržiavať 'zaužívané' farby dodacích dôb. Tovary skladom označte zelenou farbou, ak tovar nemáte skladom alebo je skladom u dodávateľa, použite napríklad modrú farbu. Pre vypredané tovary je jednoznačnou voľbou červená farba. Vo výbere farieb Vás ale obmedzovať nechceme, je preto iba na Vás, aké farebné variáce dodacích dôb vytvoríte.

Náhľad zobrazenia

Malá funkčná pomôcka zabezpečujúca náhľad dodacej doby priamo v administrácii. V náhľade uvidíte, ako sa bude názov, popis a farba textu dodacej doby zobrazovať na stránke.
Zmeny nastavení sa prejavia v náhľade okamžite. Nemusíte tak opustiť administráciu Vášho projektu kvôli kontrole zobrazenia.

Nastavenia atomu Dodacia doba

 

Jednotlivé nastavenia opisujeme konkrétnejšie v Atomer manuáli Dodacia doba.

 

TIP:

Dostunosti sa zobrazia farebne naprieč celým e-shopom. V zozname tovarov (zobrazenie aké je napríklad na obrázku vyššie) sa dostupnosť štandartne nezobrazuje. Pre jej zobrazenie si aktivujte v časti "Nastavenia" -> "Nastavenia a vzhľad" -> "Nastavenia" -> "E-shop" -> "Všeobecné" položku "Zobraziť dostupnosť tovaru v zozname tovarov".

43+ mil.
EUR zarobili e-shopy bežiace na našej technológii za posledných 30 dní
31 000+
e-shopov bolo vygenerovaných cez náš systém
39 000+
zákazníkov sa registrovalo do nášho systému