Blog>Tipy a návody>Prečo sa Facebook tlačidlá "Páči sa mi to" zobrazujú neúplné?

Prečo sa Facebook tlačidlá "Páči sa mi to" zobrazujú neúplné?

Možno ste si všimli, že sa z Facebook tlačidla "Páči sa mi to" zobrazuje na Vašej stránke iba "Páči...". Keďže sa otázka "prečo je tomu tak?" od Vás množí, rozhodli sme sa Vám priniesť o tom krátku informáciu. Zisťovali sme za Vás, prečo sa takto tlačidlo zobrazuje a ukázalo sa, že to nie je problém len slovenských webov, táto situácia trápi majiteľov webov i v iných krajinách. Ak neviete, ako si takéto tlačidlá v Atomeri nastaviť, určite pokračujte v čítaní a dozviete sa aj to. :)

Ako si tlačidlá "Páči sa mi to" nastavím v Atomeri?

Tlačidlá "Páči sa mi to" si viete zobraziť v detaile tovaru, v zozname tovarov a v detaile stránky, či článku. Aktivovanie vykonáte v administrácii v časti "Nastavenia" -> "Nastavenia a vzhľad" -> "Nastavenia" -> "Facebook". Kliknutím na tlačidlo "Páči sa mi to" môžu návštevníci Vašej stránky označiť, že sa im páči Váš produkt, článok a podobne. Podrobnejšie informácie o nastaveniach pre Facebook nájdete v našom manuáli.

Kto odkusol z tlačidla "Páči sa mi to"?

Ak nemáte stále tušenie, o akej situácií je reč, pozrite sa, ako sa momentálne zobrazuje Facebook tlačidlo "Páči sa mi to" v detaile tovaru:

 

Zlé zobrazovanie Facebook tlačidla v detaile tovaru

 

Facebook tlačidlá "Páči sa mi to" sa na e-shopoch a webstránkach zobrazujú neúplné, ako keby z nich bolo "odkusnuté". Zisťovali sme preto, čo alebo kto stojí za týmto zobrazením. Na vine je bug (chyba) na strane Facebooku. Používatelia Facebooku využívajúci túto funkciu nahlásili situáciu s tlačidlom ešte v polovici novembra 2020: https://developers.facebook.com/support/bugs/793934047830484/.


Teraz je to teda v rukách vývojárov Facebooku, aby problém odstránili. Veríme, že nás čoskoro potešia a túto vizuálnu chybu opravia.


Ďakujeme Vám, že nám podobné situácie vo svojich e-shopoch a webstránkach nahlasujete. Aj vďaka tomu môžeme rýchlejšie reagovať na podobné situácie.

AKTUALIZÁCIA K 31.05.2021

Zástupcovia Facebooku sa bohužiaľ nakoniec rozhodli tento problém so zobrazením tlačidiel neriešiť :/ Keďže sa jedná o kódy z Facebooku, nie je možné zobrazovanie Facebook tlačidiel opraviť z našej strany.
Vyjadrenie zástupcov Facebooku nájdete priamo pri nahlásení tejto chyby používateľmi: https://developers.facebook.com/support/bugs/793934047830484/

 

Ešte nemáte vlastný e-shop alebo web? Zaregistrujte sa u nás a testujete Atomer 30 dní zadarmo. Vlastný e-shop môžete mať už od 1,49 € mesačne. Tiež môžete mať web stránku úplne ZADARMO. Navždy. :)

42.5+ mil.
EUR zarobili e-shopy bežiace na našej technológii za posledných 30 dní
31 000+
e-shopov bolo vygenerovaných cez náš systém
39 000+
zákazníkov sa registrovalo do nášho systému