Blog>Novinky a vylepšenia>Úplne nový modul súbory je tu!

Úplne nový modul súbory je tu!

Prinášame Vám nový modul "Súbory", ktorý okrem nového a moderného vzhľadu poskytuje mnoho skvelých funkcií a výrazne Vám tak zefektívni prácu. Ponúkame Vám elegantný a jednoduchý spôsob ako pracovať s rôznymi formátmi súborov, obrázkov a videí.

Podrobnejšie informácie k funkciám modulu nájdete v našom manuáli.

Modul "Súbory" - hromadné nahrávanie a neobmedzený prístup:
Časy, keď ste si súbory nahrávali jednotlivo sú nenávratne preč! Vaše súbory si po novom môžete nahrávať hromadne. Stačí, keď si vo Vašom počítači označíte viacero súborov naraz a následne ich importujete. Ak používate moderný prehliadač, môžete využiť aj možnosť pretiahnutia súborov priamo z Vášho počítača do prehliadača.

 



Modul "Súbory" si môžete otvoriť odkiaľkoľvek z Vašej administrácie, bez toho, aby ste prerušili svoju aktuálnu činnosť na Vašom projekte. Napríklad, ak pracujete na popiskoch produktov a potrebujete pristúpiť do modulu súbory, môžete tak vykonať jednoduchým kliknutím na modul "Súbory" bez toho, aby ste boli nútený opustiť aktuálnu časť administrácie. Následne ak modul zavriete, môžete pokračovať presne tam, kde ste skončili. 

Kopírovanie URL Adries a práca so súbormi:
Prinášame Vám výrazne rýchlejší spôsob kopírovania URL adries. Pokiaľ si prajete skopírovať URL adresu daného súboru, kliknite na požadovaný súbor pravým tlačidlom a zvolte možnosť "Zobraziť URL", ktorú si následne môžete skopírovať a vkladať do rôznych častí Vášho projektu.

Môžete si napríklad do popisu tovaru uviesť vetu: "Pre viac informácií kliknite na tento odkaz". Označením slova "odkaz" v administrácii Vášho projektu môžete pridať odkaz napríklad na manuál vo formáte PDF, ktorý ste si vložili do modulu "Súbory". Ak Váš zákazník klikne na slovo "odkaz", bude automaticky presmerovaný na daný formulár.

Okrem toho sa Vám zobrazia aj možnosti ako súbor duplikovať, kopírovať, vystrihnúť a rôzne užitočné informácie, ako je formát súboru, rozlíšenie v pixeloch či dátum pridania.

 



Filter a vyhľadávanie:
Filter súborov je ďaľšou novinkou, ktorá výrazne zefektívni Vašu prácu. Ak máte v module "Súbory" nahraný vačší počet súborov s rôznymi formátmi, kliknutím na príslušnú ikonku si zvolíte, aký typ súboru chcete zobraziť. V ponuke sú Súbory, Obrázky, Archívy, Videá alebo Hudba - systém Vám po kliknutí automaticky vyfiltruje a zobrazí iba Vami zvolený typ súborov.

V prípade ak viete presný názov súboru, ktorý hľadáte, napíšte do políčka "vyhľadať" jeho názov alebo kľúčové slovo. Pracné prechádzanie a hľadanie požadovaných súborov je tak minulosťou. Týmto spôsobom si viete ľahko nájsť aj viacero súborov v odlišnom formáte, ktoré majú spoločný menovateľ a to kľúčové slovo v názve, alebo celý názov súboru.

 

Podrobnejšie informácie nájdete v našom manuáli.


43.5+ mil.
EUR zarobili e-shopy bežiace na našej technológii za posledných 30 dní
31 000+
e-shopov bolo vygenerovaných cez náš systém
39 000+
zákazníkov sa registrovalo do nášho systému