Blog>Tipy a návody>Viac e-shopov na jednom účte

Viac e-shopov na jednom účte

Chcete mať dokonalý prehľad nad každým Vašim e-shopom? Vlastníte aj zahraničné internetové obchody v Atomeri? U nás si ich môžete spravovať jednoducho v rámci jednej administrácie.

V systéme Atomer si môžete registrovať viac e-shopov pod jeden účet, avšak teraz môžete mať v rámci jednej administrácie aj zahraničné e-shopy. Mnohokrát majitelia internetových obchodov rozširujú svoju oblasť pôsobenia a tovar predávajú aj do zahraničia, preto sme im uľahčili samotné spravovanie obchodu.

Ako zriadiť nový e-shop pod tým istým kontom?

Ak pri registrovaní nového e-shopu použijete pri registrácii rovnaké prihlasovacie údaje (e-mail a heslo), ako tie, na ktoré už máte zaregistrovaný iný web na Atomeri, budete mať svoje projekty pod jedným účtom so spoločným kreditom.
registracia

Aký je rozdiel keď chcem pod jedným účtom e-shopy pre rôzne krajiny?

Donedávna bolo v systéme Atomer možné mať pod jedným účtom internetové obchody len z rovnakej krajiny. Bolo to z dôvodu, že atómy / moduly týchto e-shopov sa líšili podľa krajiny a zobrazovali sa na základe toho, kde ste si založili váš prvý e-shop. Ak ste si prvý e-shop vytvorili napríklad na stránke atomer.com alebo atomer.sk, tak pri vytváraní ďalšieho e-shopu ste mali k dispozícii len slovenské atómy / moduly.

 

Keďže mnohí naši zákazníci majú viac e-shopov, tak sme sa rozhodli upraviť systém, tak aby ste si mohli spravovať napr. český a slovenský e-shop priamo z jednej administrácie. Pokiaľ chcete založiť ku svojmu slovenskému e-shopu ďalší, ktorý bude určený pre český trh, tak stačí keď si ho zaregistrujete na stránke atomer.cz, s rovnakými prihlasovacími údajmi.

 

Pri každom e-shope budete mať k dispozícii atómy / moduly podľa toho, cez ktorú stránku ste si e-shop založili. Tie sa líšia napr. ponukou online platieb, XML feedov pre porovnávače a podobne.

Akým spôsobom si volím, ktorý e-shop chcem upravovať?

V tomto prípade je to veľmi jednoduché. Priamo v administrácii vo vrchnej časti máte k dispozícii roletové menu, kde si zvolíte, ktorý e-shop chcete upravovať.

 

 

Čo získate spoločnou administráciou?

  • Prehľad
  • Spoločný kreditný účet (naraz si môžete dobiť kredit pre vaše stránky)
  • Nemusíte si pamätať ďalšie prihlasovacie údaje
  • Jednoduché prepínanie medzi stránkami
  • Rýchlejšie spracovanie objednávok, úpravy nastavení a celková správa stránok
43.5+ mil.
EUR zarobili e-shopy bežiace na našej technológii za posledných 30 dní
31 000+
e-shopov bolo vygenerovaných cez náš systém
39 000+
zákazníkov sa registrovalo do nášho systému